• Kontakt

Innovativa Dalarna

Inspiration och initiativ under coronapandemin. En tid för nytänkande, mod och samverkan.

I denna, för företag och organisationer, utmanande tid krävs både nytänkande, mod och samverkan. Detta är något vi ser mycket av – mellan företag, främjare, näringslivskontor, regionen, föreningar och organisationer. Initiativen är bra och många men ibland kan det vara svårt att hitta rätt bland alla bra ting. Just därför har vi nu gått samman och samlat viktiga insatser i ett utskick, allt för att göra det lättare för dig att få en överblick. Du är alltid välkommen att kontakta din kommun eller någon av länets främjare, vi finns här för er företagare i Dalarna.

Den övergripande sidan där vi i Dalarna valt att samla information är verksamt.se/dalarna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här hittar du kontaktuppgifter till samtliga näringslivskontor och företagsfrämjare i Dalarna, en sammanställning över de lokala företagsjourer som finns, enkätsvar från de undersökningar som Svenskt Näringsliv, Mellansvenska Handelskammaren, Företagarna mfl har gjort bland sina medlemmar, länkar till genomförda webinarier m.m.

Sidan uppdaterad 2021-12-07 av