• Kontakt

Stefan är vår nya fritidssamordnare

2021-09-13

Stefan Foppe Forsman har nu börjat som samordnare för Malung-Sälens kommuns fritidsenhet.

- Fritidsenheten ska lägga grunderna till att vår fritid i kommunen skall fungera på ett tillfredställande sätt för alla och även de som besöker våra anläggningar ska ju känna att ”Hit åker vi igen”, säger Stefan Forsman.

Just nu arbetar Fritidsenheten bland annat med att få ihop avtal för våra isbanor i kommunen så att de kan fungera under säsong. Man ser över allas önskemål att få tillgång till tider i alla kommunens hallar från norr till söder. Dessutom ska våra skidspår förberedas inför säsongen och idrottshallar ska besiktas med mera.

Så här beskriver Stefan själv sin första tid som fritidssamordnare:

Mina första två veckor har inneburit högt tempo, snabba åtgärder/beslut och många trådar att knyta ihop - precis så som jag ville att det ska vara.Jag känner mig peppad och det känns som att just det här jobbet landade rätt framför mina fötter och passade in i livet.

Jag har ju varit mycket i och inom idrottens värld och sysslat med många idrotter i mitt liv bl. a. brottning, bordtennis, simning, fotboll, hockey och alpint. Fritid är ju allt det där – att vara aktiv .

Så kanske därför som det känns lite som hemma och en anledning till att jag sökte det här jobbet.

Jag är fortfarande aktiv, men mer som tränare/ledare, främst då inom den alpina sporten som under min karriär som elitidrottare var mitt yrke. Så alla resor i många år har tagit mig till stora delar av världen och samlat på mig erfarenheter/kontakter som jag aldrig kunnat få här hemma. Det är jag enormt tacksam för!

Varmt välkommen till Malung-Sälens kommun, Stefan!

Sidan uppdaterad 2021-09-13 av