• Kontakt

Kläppen är årets arbetsgivare i besöksnäringen

Gustav och Lena Eriksson tar emot priset. Foto: Visit Dalarna

2021-10-29

Igår kväll delades det nyinstiftade priset Guldvingen ut för första gången och Årets bästa arbetsgivare inom besöksnäringen är Kläppen Ski Resort.

Motiveringen:

Företaget drivs och utvecklas med stort engagemang och hjärta till glädje och gagn för både besökare, idrottare och lokalsamhälle. Stora och tuffa satsningar har gjorts pågående pandemi till trots som på ett spännande sätt kommer att välkomna framtidens besökare.

Priset Årets arbetsgivare inom besöksnäringen ska gå till en arbetsgivare som utmärkt sig genom ett aktivt arbete inom social hållbarhet, det vill säga som genom aktiva insatser och ett högt engagemang skapat ett mer hållbart arbetsliv för sina medarbetare.

Guldvingen ska lyfta goda exempel inom Dalarnas besöksnäring, som på olika sätt bidrar till destinationsutveckling. Priset är instiftat av Dalarnas Besöksnäring Ekonomisk Förening (DBEF) och delades nu ut för första gången.

Dalarnas Besöksnäring Ekonomisk Förening (DBEF)

Föreningens uppdrag är att tillsammans med Visit Dalarna AB arbeta för det gemensamma målet att föra Dalarna framåt vad gäller besöksnäringen. Föreningen bildades genom en fusion av de tidigare destinationsbolagsföreningarna Turistrådet Norra Dalarna Turism, Siljan Turism Intressenter och Samverkan Visit Södra Dalarna.

Sidan uppdaterad 2021-10-29 av