Logotyp för Malung-Sälens kommun, länk till startsida

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

SVT:s Allt för Sverige filmar i Malung

TV-teamet, amerikanarna Desiree Davis och Michael R. Jackson, Maud Hansson (längst fram) samt vårdbiträdena Filip Bråmå och Elin Eriksson.

Just nu är ett gäng amerikaner i Malung för att spela in Allt för Sverige och bl.a. följer de med epa-ungdomarna som arbetar i hemtjänsten.

Just nu är en TV-produktion med amerikaner på plats i Malung för att spela in ett avsnitt av den elfte säsongen av Allt för Sverige. Programledare är Anders Lundin och bl.a. hälsar de på Täpp Lars Arnesson i Arvselens fäbod och följer med epa-ungdomarna som arbetar i hemtjänsten i kommunen.

Programmet Allt för Sverige är en realityserie med amerikaner som får resa runt, uppleva och söka sina rötter i Sverige för att lära sig mer om sin släkt samtidigt som de tävlar om att få en träff med sin svenska familj.

Två av deltagarna följde med Maud Hansson när hon fick hjälp av hemtjänsten med lite handling i mataffären.

– Det är verkligen så spännande och roligt att vara här och filma, säger Desiree Davies från Pennsylvania och Michael R. Jackson från Georgia.

Att de är just i Malung betyder att nån av amerikanerna har sina rötter i trakten och det ska bli spännande att få veta mer när programmet sänds.

Allt för Sverige har premiär i höst.

Sidan uppdaterad: 2024-03-25

Fler nyheter

  1. 22 april 2024

    Kommunfullmäktige har beslutat att arrendera ut Malungs camping som idag drivs av kommunala bolaget Malung-Sälen Turism AB.

  2. 15 april 2024

    Trädgårdsavfall får inte längre eldas hemma på tomten, men möjlighet att anordna offentlig majbrasa finns fortfarande.

  3. 11 april 2024

    Motocrossåkaren Lasse Ingvarsson som tävlat i 60 år och fortfarande är med i världseliten får kommunens idrottspris 2024.