• Kontakt

Visit Dalarna på plats i kommunen

2021-01-11

Visit Dalarna satsar stort på att stötta företag i besöksnäringen och har i dagsläget ett tiotal affärsutvecklare i Dalarna. Anna Frosch är nyanställd affärsutvecklare på Visit Dalarna och jobbar med att stötta företag inom besöksnäringen i Malung-Sälen, Vansbro och Älvdalen. 

Annas mångåriga erfarenhet av såväl egenföretagande som inom besöksnäringen skapar en unik profil som ger möjligheten att ytterligare utveckla Dalarnas redan starka erbjudande.

– I början av 2021 kommer vi gemensamt med Malung-Sälens kommun och SITE 3 sätta ett antal mål vad vi vill arbeta med under året. Till företag och föreningar i Malung kan jag redan nu hinta om att vi under första kvartalet kommer bjuda in till en träff med fokus kultur och kulturturism då flera organisationer har hört av sig med önskemål om detta. Så är du verksam eller vill bli verksam inom detta område får du gärna höra av dig till mig så ska jag se till att ni får inbjudan när det är dags.

Du kommer att fokusera på västra och norra Dalarna, vad kan besöksnäringsföretagen i området förvänta sig?

– Jag älskar den här delen av Dalarna! Jag bor i Äppelbo, har bott i Malung och min morfar var från Älvdalen. Men det hörs inte på dialekten, då jag är född och uppvuxen i Karlshamn i Blekinge. Företagarna kan förvänta sig en lokal förankring och vi ska jobba tillsammans för att lyfta det som är unikt för varje ort. Men även individuella möten med företagare och föreningar för att skruva på deras produkter eller tjänster som de önskar utveckla framåt. Till min hjälp har jag även flera kollegor som bland annat är specialiserade på det digital utveckling, hållbarhetsfrågor och outdoor aktiviteter, om det är det som kommer vara aktuellt att titta närmare på. Just nu är förutsättningarna för fysiskt möte inte de bästa men hör gärna av er så hörs på telefon, mejl eller teams som en första kontakt.

Kontakt

Anna Frosch
tel. 010-600 29 27
anna.frosch@visitdalarna.se

Sidan uppdaterad 2021-01-12 av