Tel: 0280-181 00

Malung-Sälens kommun - Box 14 - 782 21 Malung - Besöksadress: Lisagatan 34

  • Kontakt

Orienteraren William Lind får årets idrottspris

William Lind tilldelas Malung-Sälens kommuns idrottspris. Han har enligt motiveringen bland annat "bidragit stort till att OK Skogsmårdarna räknas som en av de bästa klubbarna" på stafettsidan. 

En fin förebild för unga orienterare

William Lind tilldelas Malung-Sälens kommuns idrottspris avseende idrottsåret 2017. Motiveringen lyder:

"William tävlar för Malungs OK Skogsmårdarna och han har ingått i Svenska landslaget för orientering i över 10 års tid. William är en framgångsrik orienterare och under 2017 tog han dubbla brons i VM i Estland och blev också totalsegrare i O-ringens 5-dagarsorientering i Värmland. Han deltog även i stafettlaget som tog silver på SM 2017. William är en viktig kugge i OK Skogsmårdarnas kavlelag (stafett) och han har bidragit stort till att OK Skogsmårdarna räknas som en av de bästa klubbarna i Sverige på kavlesidan. William är med andra ord en duktig idrottare och en fin förebild för unga orienterare och idrottare."

Malung-Sälens kommun årligt idrottspris inrättades för att premiera en idrottslig prestation och kan belöna till exempel ett genomförande av ett lyckat idrottsevenemang, en inspirerande ungdomsledare, en organisation eller en idrottslig prestation. Prissumman uppgår till 10 000 kronor, att fördelas på en eller två vinnare.

Läs mer om tidigare pristagare.

Sidan uppdaterad 2018-07-06 av