• Kontakt

Hans Unander i möte med kronprinsessparet

2021-01-20

Idag träffade kommunalråd Hans Unander (S) kronprinsessan Victoria och Prins Daniel genom ett digitalt videomöte. Kronprinsessparet informerades bland annat om hur Malung-Sälens kommun har det nu under coronapandemin

- Vi pratade om hur kommunens situation under coronapandemin ser ut, både i de kommunala verksamheterna, bland företagen och inom fjällnäringen, men också om övriga saker som händer i vår kommun, säger Hans Unander.

Hans Unander gav också en bild över den stora expansionen som pågår i Sälenfjällen, framtida företagsetableringar och att kurvan för antalet kommuninvånare pekar uppåt.

- Självklart är det trevligare att ses i verkligheten, men det är väldigt bra att möjligheten till digitala möten finns och det sparar ju tid för både kronprinsessparet och mig. De är jordnära och genuint intresserade av Malung-Sälens kommun, menar Hans.

- Jag ville också lyfta fram för Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel hur viktigt det är med bra kommunikationer till och från vår kommun och att ett av våra framtida mål är en järnväg till Sälen.

Sidan uppdaterad 2021-01-20 av