Tel: 0280-181 00

Malung-Sälens kommun - Box 14 - 782 21 Malung - Besöksadress: Lisagatan 34

  • Kontakt

Gratis Skipass till barn och ungdomar i kommunen

Norra Europas största alpina skidområde Sälenfjällen erbjuder även säsongen 2018/19 gratis SkiPass, till alla barn och ungdomar till och med 15 år, folkbokförda och skrivna i Malung-Sälens kommun.

Nordens största friluftsområde

Norra Europas största alpina skidområde Sälenfjällen, med totalt 170 pister, 12 expressliftar och två snow parks, erbjuder även säsongen 2018/19 gratis SkiPass, till alla barn och ungdomar till och med 15 år, folkbokförda och skrivna i Malung-Sälens kommun

Det är besöksnäringen som bjuder barnen och ungdomarna på detta för sjätte året i rad. Besöksnäringen med skidåkningen som bas, är en tung basnäring i Malung-Sälens kommun och generar många arbetstillfällen och andra positiva tillväxtvärden. Att erbjuda gratis SkiPass för barn och ungdomar till och med 15 år, folkbokförda och skrivna i Malungs-Sälens kommun, är ett sätt att redan från tidig ålder kunna ge en inblick i besöksnäringens möjligheter.

Gratis SkiPass erhålls i SkiStar Sälen, SkiStar Trysil, Kläppen och Stötens skidområden.

SkiPass för SkiStar Sälen och SkiStar Trysil hämtas ut i reseption Tandådalen eller i Valles Shop, Experium Lindvallen mot uppvisande av giltigt personbevis. SkiPass för Kläppen och Stöten hämtas ut i Kläppen eller Stöten (mot personbevis). SkiPassen kan hämtas från och med den 22 oktober.

Mer om Sälenfjällen.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterad 2018-10-15 av