Logotyp för Malung-Sälens kommun, länk till startsida

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Flexibla extrajobb på Socialförvaltningen

Camilla Lind, Gina Eriksson, Helle Westman, Annika Danielsson, Jennie Eriksson och Ingrid Enders.

Socialförvaltningen i Malung-Sälen provar nya sätt att rekrytera ny personal. Under onsdagskvällen hölls en infoträff i IOGT-lokalen i Malung ikväll är de i lokalen Insidan i Lima.

– Kan vi rekrytera en eller två timvikarier är det lyckat, säger Camilla Lind, enhetschef på Bompabacken och hemtjänst Transtrand/Sälen/Sörsjön till Siljan News. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vid informationsträffarna finnsrepresentanter från Socialförvaltningens olika delar med förhoppningen att träffa nyfikna blivande medarbetare.

– Det är en bred verksamhet. Det behövs bland annat socionomer, kockar och personal inom äldreomsorgen, berättar Camilla Lind.

I verksamheten behövs både tillskott som vikarie och ordinarie personal och det är framförallt timvikariebanken som behöver fyllas.

– Vi har insett att det inte räcker att rekrytera via platsbanken utan har behövt tänka till om hur vi ska nå ut på ett nytt sätt, berättar Camilla Lind.

Med anledning av detta har informationsträffarna planerats. Tidigare har en träff genomförts på gymnasieskolan vilket varit lyckat och ytterligare besök kommer att göras när sommarlovet närmar sig och många kan vara intresserade av arbete.

– Många vet kanske inte vad socialförvaltningen är. Då kan vi berätta om vilka arbeten som finns. Vi har hittat ungdomar som är intresserade av arbete under kvällar och helger, berättar Camilla Lind.

Läs hela artikeln hos Siljan News. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad: 2022-12-15

Fler nyheter

  1. 19 juni 2024

    KSAU har nu utsett de bästa sparförslagen och sju personer får dela på 21 dagars betald ledighet.

  2. 17 juni 2024

    Efter att Sofie Eriksson (S) valts till Europaparlamentet fick Hans Unander frågan om att ta hennes plats i riksdagen, men valde att tacka nej.

  3. 17 juni 2024

    Polisstationen i centrala Malung kommer att vara öppen under dansbandsveckan, v.29.