Logotyp för Malung-Sälens kommun, länk till startsida

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Billigare liftkort i Sälen för kommuninvånare

Som skriven i Malung-Sälens kommun har man möjlighet att köpa SkiPass till rabatterade priser i hela Sälenfjällen från Kläppen, SkiStar och Stöten.

Barn i kommunen 0-15 år åker gratis på alla skidanläggningar i Sälenfjällen.

Stöten

Kommuninvånare kan köpa Skipass i Stöten för 100 kr för dagskort (ord.pris 530 kr.) Alla upp till och med 15 år får gratis SkiPass. Folkbokföringsbevis ska uppvisas i receptionen vid köp av kortet. Till Stötens webbplats Länk till annan webbplats.

SkiStar

Vintersäsongen 22/23 har kommuninvånarna 25 % rabatt på alla säsongsskipass och alla upp till och med 15 år får gratis SkiPass för Lindvallen, Högfjället, Tandådalen och Hundfjället. Maila kommunskipass.salen@skistar.com för att få kampanjkod för att köpa SkiPassen på skistar.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Även gratiskorten för unga kan beställas här.

Kläppen

Kläppens alpina premiär är den 16 december och som skriven i kommunen har man möjlighet att köpa Kläppens säsongsskipass Vuxen (från 16 år) för endast 1 455 SEK och 0-15 år 0 SEK. Spårknapp Vuxen (från 16 år) för endast 700 kr och alla 0-15 år åker gratis. Till Kläppens webbplats om kommunkorten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sälenfjällen är norra Europas största fjälldestination och erbjuder skidåkning och upplevelser i fantastisk fjällmiljö. Vi är störst på vintern men numera är det även full fart året runt. Läs gärna mer om det gemensamma bolaget Destination Sälenfjällen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som utvecklar besöksnäringen och arbetar strategiskt med övergripande frågor för hela området.

Sidan uppdaterad: 2022-12-08

Fler nyheter

  1. 21 juli 2024

    Antal betalande besökare till danserna på Orrskogen ökade under årets dansvecka med 1038 personer (+3 %) jämfört med 2023.

  2. 18 juli 2024

    Vi behöver en ny vigselförrättare i Malung-Sälen.

  3. 27 juni 2024

    Nu är snabbladdaren vid E45 i Öje, strax norr om Malung på plats.