Logotyp för Malung-Sälens kommun, länk till startsida

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Billigare liftkort i Sälen för kommuninvånare

Som skriven i Malung-Sälens kommun har man möjlighet att köpa SkiPass till rabatterade priser i hela Sälenfjällen från Kläppen, SkiStar och Stöten.

Barn i kommunen 0-15 år åker gratis på alla skidanläggningar i Sälenfjällen.

Stöten

Kommuninvånare kan köpa Skipass i Stöten för 100 kr för dagskort (ord.pris 530 kr.) Alla upp till och med 15 år får gratis SkiPass. Folkbokföringsbevis ska uppvisas i receptionen vid köp av kortet. Till Stötens webbplats Länk till annan webbplats.

SkiStar

Vintersäsongen 22/23 har kommuninvånarna 25 % rabatt på alla säsongsskipass och alla upp till och med 15 år får gratis SkiPass för Lindvallen, Högfjället, Tandådalen och Hundfjället. Maila kommunskipass.salen@skistar.com för att få kampanjkod för att köpa SkiPassen på skistar.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Även gratiskorten för unga kan beställas här.

Kläppen

Kläppens alpina premiär är den 16 december och som skriven i kommunen har man möjlighet att köpa Kläppens säsongsskipass Vuxen (från 16 år) för endast 1 455 SEK och 0-15 år 0 SEK. Spårknapp Vuxen (från 16 år) för endast 700 kr och alla 0-15 år åker gratis. Till Kläppens webbplats om kommunkorten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sälenfjällen är norra Europas största fjälldestination och erbjuder skidåkning och upplevelser i fantastisk fjällmiljö. Vi är störst på vintern men numera är det även full fart året runt. Läs gärna mer om det gemensamma bolaget Destination Sälenfjällen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som utvecklar besöksnäringen och arbetar strategiskt med övergripande frågor för hela området.

Sidan uppdaterad: 2022-12-08

Fler nyheter

  1. 27 februari 2024

    F.d Garveriområdet vid älven i centrala Malung kommer gå från att vara förorenat och obrukbart till att bli grönområde med möjlighet till aktivitet...

  2. 23 februari 2024

    Färsk årsstatistik från SCB visar att Dalarna minskade med 1057 invånare mellen 2022-2023.

  3. 22 februari 2024

    Nu upphandlar vi ramavtal gällande hantverksarbeten inom dessa yrkeskategorier: