Logotyp för Malung-Sälens kommun, länk till startsida

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

4000 besökte Sälenmässan

Räddningschef Magnus Östlund och kultur- och fritidschef Linda Örneblad var två av kommunens representanter på mässan.

I helgen arrangerades Sälenmässan igen efter att ha varit inställd 2020-2021 på grund av pandemin.

Hus, hem- och fritidsmässan är ett samarbete mellan Företagarna Malung-Lima-Sälen, Malung-Sälens kommun och Sälens Högfjällshotell och vänder sig till fritidshusägare, permanentboende, företag och organisationer i området/regionen.

Syftet med mässan är förutom att bidra till nya affärer att stärka relationer, nätverka, skapa nya kontakter och affärsmöjligheter.

Christina Holback, kommunchef, Linda Örneblad, kultur och fritidschef och Frida Liljequist, kommunikationschef. Foto: Viktoria Åkesson Forsman/Siljan News

Christina Holback berättar att många som går i tankar på att flytta till kommunen kommer för att fråga om kommunens verksamhet, om skola och föreningsliv. Dessutom är det många som söker jobb vilket är extra glädjande.

– Många frågar också om kommande detaljplaner eller möjligheten till bygglov, berättar Christina Holback och Linda Örneblad visar de flygfoton över kommunen från 1956 som pryder montern som tydligt visar vilken utveckling som sker i kommunen.

Läs gärna hela reportaget hos Siljan News. Länk till annan webbplats.

Sidan uppdaterad: 2022-11-07

Fler nyheter

  1. 21 juli 2024

    Antal betalande besökare till danserna på Orrskogen ökade under årets dansvecka med 1038 personer (+3 %) jämfört med 2023.

  2. 18 juli 2024

    Vi behöver en ny vigselförrättare i Malung-Sälen.

  3. 27 juni 2024

    Nu är snabbladdaren vid E45 i Öje, strax norr om Malung på plats.