Logotyp för Malung-Sälens kommun

Nu tas första spadtaget till simhallen

Peabs grundare Mats Paulsson deltar vid det första spadtaget.

Den 17 augusti tas det första spadtaget till bygget av Malung-Sälens simhall som planeras att stå klar 2024.

– Det känns väldigt kul att vi äntligen kan sätta spaden i marken och starta igång den här historiskt stora investeringen i kommunen. Simhallsprojektet visar att vi har en stark framtidstro och det kommer att gynna utvecklingen i hela bygden, säger Hans Unander (S) kommunstyrelsens ordförande.

Byggföretaget Peab är huvudentreprenör för simhallsbygget och Peabs grundare Mats Paulsson deltar också vid det första spadtaget i Malung den 17 augusti.

– Vi är mycket glada att få bidra med vår kompetens i det här spännande projektet. Som Nordens samhällsbyggare har vi stor erfarenhet av komplexa byggen, inte minst badhus. Sedan 2018 har vi färdigställt hela 15 badhusprojekt. Vi ser verkligen fram emot att få bygga en simhall som hela bygden kan vara stolt över, säger Mats Paulsson.

Tid: 2022-08-17 kl. 11.30
Plats: Sportfältet i Malung
Deltagare: Mats Paulsson, Hans Unander samt flera kommunpolitiker i Malung-Sälen

18 April 2024