Logotyp för Malung-Sälens kommun, länk till startsida

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Rickard är Malung-Sälens nya kommunpolis

Hemvändaren Rickard är Malung-Sälens nya kommunpolis.

I oktober började Rickard Sandbäck som Malung-Sälens nya kommunpolis.

Rickard Sandbäck är född och uppvuxen i Malung, men efter några år borta så återvänder han nu hem och är numera alltså Malung-Sälens kommunpolis.

Samverkan med kommunen

Kommunpolisens huvuduppdrag är att driva Polismyndighetens brottsförebyggande och trygghetsskapande arbete i samverkan med kommunen och övriga i lokalsamhället.

En viktig uppgift för kommunpolisen är att möta medborgarna och bereda medborgarlöften och att säkerställa så att dessa efterlevs tillsammans med existerande samarbetsavtal. Kommunpolisens uppgift är att föra Polisen närmare medborgarna, representera Polismyndigheten utåt i brottsförebyggande frågor och att vara vägen in till Polisen för externa parter.

Polismyndigheten har tre uppdrag; att jobba brottförebyggande, utredande och hjälpande. Arbetet som kommunpolis faller in under dessa tre punkter på olika sätt.

Sidan uppdaterad: 2024-03-25

Fler nyheter

  1. 22 april 2024

    Kommunfullmäktige har beslutat att arrendera ut Malungs camping som idag drivs av kommunala bolaget Malung-Sälen Turism AB.

  2. 15 april 2024

    Trädgårdsavfall får inte längre eldas hemma på tomten, men möjlighet att anordna offentlig majbrasa finns fortfarande.

  3. 11 april 2024

    Motocrossåkaren Lasse Ingvarsson som tävlat i 60 år och fortfarande är med i världseliten får kommunens idrottspris 2024.