Logotyp för Malung-Sälens kommun, länk till startsida

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Malung-Sälen i topp inom företagsklimat och myndighetsutövande

SKR:s undersökning visar att Malung-Sälen ligger högt i kvalitetsmätningen av kommunernas myndighetsutövning och service gentemot företag.

Rapporten visar inom vilka myndighets- och serviceområden som företagaren anser att kommunerna fungerar bra respektive mindre bra samt vad kommunerna behöver bli bättre på.

– Det har varit ett långsiktigt arbete att stärka företagsklimatet och myndighetsutövningen i kommunen. Det är med glädje att det nu får genomslag i den här undersökningen. Arbetet med företagsklimatet är något som vi aktivt jobbar med dagligen och dialogen med företagare och även potentiellt nya företagare utvecklas och förbättras alltmer, säger kommunstyrelsens ordförande Hans Unander (S).

– Riktigt bra och en tydlig indikation på att mycket fungerar riktigt bra i vår kommun, säger kommunalråd Mikael Östling (M).

Ta del av hela rapporten här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad: 2024-03-25

Fler nyheter

  1. 23 maj 2024

    Ett enigt KSAU föreslår att kommunfullmäktige ska besluta om att köpa ridklubbens fastighet.

  2. 22 maj 2024

    Prova på som deltidsbrandman på vår testdag 5 juni kl. 8‑15 på brandstationen i Malung.

  3. 22 maj 2024

    ”Förskolan ska ge varje barn förutsättning att utveckla sin nyfikenhet, kreativitet och lust att leka och lära” (Lpfö 18).