Logotyp för Malung-Sälens kommun, länk till startsida

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Malung-Sälen i topp inom företagsklimat och myndighetsutövande

SKR:s undersökning visar att Malung-Sälen ligger högt i kvalitetsmätningen av kommunernas myndighetsutövning och service gentemot företag.

Rapporten visar inom vilka myndighets- och serviceområden som företagaren anser att kommunerna fungerar bra respektive mindre bra samt vad kommunerna behöver bli bättre på.

– Det har varit ett långsiktigt arbete att stärka företagsklimatet och myndighetsutövningen i kommunen. Det är med glädje att det nu får genomslag i den här undersökningen. Arbetet med företagsklimatet är något som vi aktivt jobbar med dagligen och dialogen med företagare och även potentiellt nya företagare utvecklas och förbättras alltmer, säger kommunstyrelsens ordförande Hans Unander (S).

– Riktigt bra och en tydlig indikation på att mycket fungerar riktigt bra i vår kommun, säger kommunalråd Mikael Östling (M).

Ta del av hela rapporten här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad: 2023-05-03

Fler nyheter

  1. 2 juni 2023

    Nu har kommunen skickat in ansökningshandlingarna för tillståndet till saneringen till Mark- och miljödomstolen i Nacka.

  2. 31 maj 2023

    Just nu är ett gäng amerikaner i Malung för att spela in Allt för Sverige och bl.a. följer de med epa-ungdomarna som arbetar i hemtjänsten.

  3. 30 maj 2023

    Länsstyrelsen genomför naturvårdsbränning i Haftahedarna söder om Äppelbo onsdagen den 31 maj.