Logotyp för Malung-Sälens kommun, länk till startsida

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Logotyp för Malung-Sälens kommun, länk till startsida
Kontakt

En extra ledig dag även 2022

Kvinna sitter och läser bok

Kommunens arbetsutskott, KSAU, har beslutat att kommunens medarbetare kommer att få en extra ledig dag även 2022, precis som under 2021.

2021 blev, precis som 2020, ett tufft och slitigt arbetsår för kommunens medarbetare i pandemins spår.

– Vi har valt att även 2022 lägga till en extra betald ledig dag för vår personal som vi hoppas kan bidra till en liten återhämtning åtminstone. Det här är ett sätt för oss som arbetsgivare, att visa att vi ser personalen och vi vet att många har en tuff arbetssituation under en längre tid, säger Hans Unander (S) kommunstyrelsens ordförande.

Dagen kommer att kunna tas ut av medarbetaren vid tillfälle då respektive verksamhet har börjat stabilisera sig efter coronapandemin.

Sidan uppdaterad: 2022-02-17

Fler nyheter

  1. 23 maj 2022

    På sammanträdet den 23 maj röstade fullmäktige ja till investeringsbeslutet för byggnation av simhall i Malung.

  2. 20 maj 2022

    Förskolans dag firas alltid tredje torsdagen i maj varje år runt om i Sverige med roliga aktiviteter och fika för barn och vuxna.

  3. 16 maj 2022

    Kommunstyrelsens vice ordförande Pär Kindlund (C) väljer att avsluta sin politiska karriär, men sitter kvar på uppdragen i fullmäktige och kommunst...