• Kontakt

Seminarium om upphandlingsprocessen

Tisdagen den 29 november klockan 09.00-15.00 bjuder vi in till ett seminarium där du får lära dig mer om upphandlingsprocessen, hur det går till att lämna anbud och delta i offentliga upphandlingar

Seminarium om offentlig upphandling

Nu bjuder Malung-Sälens kommun, tillsammans med Upphandlingsdialog Dalarna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., kommunens småföretagare till ett lärseminarium om offentlig upphandling tisdagen den 29 november klockan 09.00-15.00. Lokal: Resurscentrum, Moravägen 9A i Malung. 

Ni får lära er mer om upphandlingsprocessen, hur det går till att lämna anbud och delta i offentliga upphandlingar. Seminariet ger er grundläggande kunskaper och verktyg så att ni kan lämna anbud och göra affärer med offentlig sektor.

Lärseminariet som kostar 600 kronor exklusive moms erbjuds alla små företag i Dalarna och arrangeras av Upphandlingsdialog Dalarna i samarbete med länets kommuner. Det går även bra att anmäla sig till annan ort. Det finns också möjlighet att söka individuell rådgivning för en mindre kostnad och stöd i en faktisk anbudssituation.

Läs mer här Pdf, öppnas i nytt fönster.

Anmälan

Anmälan senast den 21 november. Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person. Du kan bara anmäla dig till ett kurstillfälle. Du väljer den ort och datum som passar dig bäst.

Anmäl dig här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen! 

Sidan uppdaterad 2016-11-02 av