• Kontakt

Galleri Grönland

Malung-Sälens Konstförening är en öppen och ideell förening som har funnits sedan 1947 och vår utställningslokal är Galleri Grönland.

Föreningens syfte är att sprida och stimulera intresset för, och utövandet av konst genom att erbjuda en mötesplats för såväl konstintresserade som verksamma konstnärer. Vi arrangerar flertalet utställningar för enskilda konstnärer samt den populära årliga Julsalongen. Föreningen köper även in konst till sina konstlotterier och stödjer därigenom främst lokala konstnärer och konsthantverkare.

I våra stadgar står det att konsten skall reta, behaga och förundra Föreningen vill vara tillgänglig och rådgivande för de enskilda Konstnärerna. Aktiva konstnärer har alltid funnits med som medlemmar i föreningen genom dess historia och styrelsens medlemmar finns tillgängliga för att ge stöd och råd för olika konstprojekt.

Föreningen vill medverka till att både gamla och nya invånare känner trivsel och ges möjlighet att påverka kulturlivet i vår kommun.

Vår utställningslokal är Galleri Grönland, Postgatan 17 i Malung.

Besök även vår Facebookgrupp Malung-Sälens Konstförening Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att se kommande utställningar.

Sidan uppdaterad 2021-12-02 av