Tel: 0280-181 00

Malung-Sälens kommun - Box 14 - 782 21 Malung - Besöksadress: Lisagatan 34

  • Kontakt

Dölgården

"Vårt mål är att alla ungdomar ska känna sig välkomna till en positiv fritid i en trygg och mysig miljö"

- Stefan Reuterwall, ansvarig för ungdomsenheten under kultur och fritidsförvaltningen


Åtgärder kring Covid-19

Sedan de senaste direktiven kommit gällande vårt län har vi fått frågor gällande vilka åtgärder vi tagit till på fritidsgårdarna. Vi vill därför berätta om hur vi anpassat vår verksamhet sedan vi öppnade i höstas.

För vår verksamhet för årskurs 4-5 har vi delat upp klassvis för att vara säkra på hur många som kan komma som mest varje dag. Vi har spridit ut dessa klasser på 4 dagar, måndag, tisdag, torsdag och fredag. Varje rum och aktivitet har vi skyltat upp med ”max antal” så att man t.ex kan spela biljard samtidigt som man kan hålla avstånd till varandra. Vår personal är aktiv i lokalerna för att barnen ska vara utspridda och att flödet sker på ett så säkert sätt som möjligt. Vid behov öppnar vi vår 3:e våning för att få större ytor.

Handsprit finns vid cafeteria och toalett och även bildskyltar med hur man tvättar och desinficerar sina händer korrekt. Alla våra varor i cafeterian är förpackade dvs. vi har inga varor som ligger ”öppet”. Varje dag städas och ytdesinficeras alla ytor innan vi öppnar.

För vår verksamhet för årskurs 6-9 har vi anmälningslistor och tar emot maximalt 20 besökare/kväll. Vi har öppet onsdag och fredag för denna grupp. Man kan anmäla sig på Dölrummet som är vår rastverskamhet på centralskolan men även via telefon och facebook.

Ett besök på fritidsgården är alltid frivilligt och de som inte sköter våra hygien- och säkerhetsrutiner får gå hem för dagen.

Vi är måna om säkerheten för våra barn och personal. Vi följer läget i samhället och i skolan. Till exempel då centralskolan stängde innan höstlovet stängde även vi vår kvällsverksamhet.

Viktigast av allt, är man sjuk eller har symptom stannar man hemma!

Det går alltid bra att ringa oss (028018163) eller skriva till oss på facebook vid frågor och funderingar!


Öppettider

Måndagar 13:30-16:30 för ÅK. 4 Lillmon

Tisdagar 13:30-16:30 för ÅK. 4 Blomsterbäcken

Onsdagar 17:30-21:00 för ÅK. 6-9

Torsdagar 13:30-16:30 för ÅK. 5 Lillmon och ÅK. 4-5 Malungsfors

Fredagar 13:30-16:30 för ÅK. 5 Blomsterbäcken

Fredagar 17:30-21:30 för ÅK. 6-9


Kvällstid tar vi emot max 20 besökare på Dölgården och som skrivit upp sig på våra listor! Boka din plats på Dölrummet måndag-onsdag för att komma onsdagar.

Boka din plats på Dölrummet onsdag-fredag för att komma på fredagar. Finns det platser kvar samma dag kan du ringa oss på 0280-18163 eller skriva till oss på facebook.


Dölgårdens Facebook

Länk till Dölgårdens Facebook


Gratis wifi på Dölgården

På Dölgården kan vi erbjuda gratis wifi under våra öppettider till alla barn och ungdomar!

Dölgården finns även på Facebook

Gilla oss där för att se dagsfärska erbjudanden och aktiviteter!


Klicka här för att besöka oss på Facebook!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 

Övrig information

Besöksadress

Dölgården

Holsgatan 5

78231 Malung

Bildpublicering

Bilder som publicerats på hemsidan eller Facebook är alltid godkända av personerna på bilderna. Vid åsikter eller funderingar kring ett foto kontakta oss via mail så ska vi besvara det så fort som möjligt!

erik.hansson@malung-salen.se


Sidan uppdaterad 2020-11-20 av