• Kontakt

Föräldrakurs Connect Tonår

Måndagen den 9 mars startar den kostnadsfria kursen som vänder sig till föräldrar till barn i åldern 12-16 år. Nu är det dags att anmäla sig!

Ett föräldrakursprogram baserat på anknytning och relation

Connect är en kostnadsfri 10- veckors kurs som hjälper föräldrar till barn och tonåringar att förstå sitt barns utveckling och hantera barnens beteenden. Föräldrarna träffas i små grupper med två utbildade gruppledare en timme i veckan. Varje kurstillfälle inleds med fika.

Kursen syftar till att stärka relationen mellan föräldrar och barn, öka kommunikationen samt minska stress och konflikter i föräldraskapet.

Vid varje möte får föräldrarna information om barns och ungdomars utveckling.

Varje barn och förälder är olika. Därför undviker Connect att lära ut det rätta sättet att vara förälder på och istället uppmuntras föräldrarna att se att de har alternativ som både stöttar deras relation till barnet, samtidigt som de kan sätta gränser och förstå att förändring är en del av barnets utveckling.

Vi hälsar alla föräldrar till barn i åldern 12-16 år varmt välkomna till den kostnadsfria kursen som tar upp Connects principer. Antalet platser är begränsade.

Kursstart

Nästa kurs startar den 9 mars klockan 17.30

Var?

Centralt i Malung. Lokal meddelas när bekräftelse på anmälan skett.

Anmälan

Anmälan senast den tisdag 3 mars.

Mer information och anmälan görs till kursledare Ewa Andersson, ewa.andersson@malung-salen.se, Mona Axelsson, mona.axelsson@malung-salen.se eller till folkhälsosamordnare Eva Malmqvist, eva.malmqvist@malung-salen.se, telefon 0280-186 89.

Ange ditt/ert namn, e-postadress och/eller telefonnummer samt ålder på barn.

Planerade kurser

  • Vårterminen 2015 i Malung
  • Höstterminen 2015 i Sälen eller Lima

Varmt välkommen till givande träffar!

Sidan uppdaterad 2015-02-11 av