Tel: 0280-181 00

Malung-Sälens kommun - Box 14 - 782 21 Malung - Besöksadress: Lisagatan 34

  • Kontakt

Errol Perjos får kommunens idrottspris

Malung-Sälens kommuns idrottspris går till Errol Perjos för sitt mångåriga arbete i IF Nornan. Priset delas ut i samband med kommunfullmäktiges sammanträde den 24 april 2017.

Bild: Bernt Björklund och Errol Perjos som båda sitter i IF Nornans styrelse.

En sann eldsjäl från Malungsfors

Malung-Sälens kommuns idrottspris går till den som under 2016 genomfört ett lyckat idrottsevenemang eller en idrottslig prestation, en inspirerande ungdomsledare eller en organisation. I år går priset till Errol Perjos.

Errol Perjos

Motivering: "Årets idrottspristagare är en sann eldsjäl. Errol Perjos tilldelas priset för sitt mångåriga arbete i IF Nornan. I dryga trettio år har Errol verkat i föreningen och många tvivlar på att IF Nornan funnits kvar om det inte varit för Errols enorma driv och engagemang. Att Errol är en betydelsefull person för hembygden Malungsfors råder det inga tvivel om då han fått inte mindre än 22 nomineringar till årets idrottspris. Han hyllas framför allt för sitt engagemang för barn och unga. Errol har ett stort hjärta vilket han bland annat visat genom att välkomna de ensamkommande flyktingbarnen till föreningen och gett dem en meningsfull fritidssysselsättning i och med fotbollen."

Prissumman uppgår till 10 000 kronor, att fördelas på en eller två vinnare. Årets pris avser idrottsåret 2016.

Förra året utdelades idrottspriset till Stina Nilsson för bland annat hennes insatser under VM i Falun där hon tog tre silvermedaljer. Läs mer om tidigare pristagare här

Sidan uppdaterad 2017-04-18 av